Beeldkwaliteit

Het is niet eenvoudig om een monitor te bouwen met een hoge nauwkeurigheid, helderheid, contrast en scherpte. We ontwikkelen onze monitortechnologie continu verder, maken gebruik van high-end-materialen en vertrouwen op een zorgvuldige fabriekskalibratie van iedere monitor. Hierdoor kunt u altijd vertrouwen op een uitstekende beeldweergave.

Zeer nauwkeurige kleurweergave voor ECDIS

Gamma, helderheid en RGB-kleurruimte van de monitor zijn al af fabriek gekalibreerd. De (kleur)weergave voldoet exact aan de vereisten van het ECDIS-systeem en de RADAR-toepassing conform de normen IEC 61174, IEC 62288 en IEC 62388.

ECDIS calibration
Groot dimbaar bereik voor wisselende lichtomstandighedentverhältnisse
Groot dimbaar bereik voor wisselende lichtomstandighedentverhältnisse

Geschikt voor gebruik overdag én 's nachts: Dankzij het grote dimbare bereik van minder dan 1 cd/m2 tot 470 cd/m2 is de monitor perfect geschikt voor wisselende lichtomstandigheden. Zo kunt u de helderheid van de monitor bij elke omgevingsbelichting optimaal instellen en is de monitor ook in donkere ruimtes probleemloos te gebruiken.

Grote kijkhoek dankzij VA-technologie

Het VA-panel biedt een sterke contrastverhouding en een zeer grote kijkhoek op het beeld. Contrast en kleuren van het beeld blijven bij bijna elke kijkhoek gelijk. Bovendien vermindert de antireflectiecoating storende spiegelingen, ook als u vanaf de zijkant naar de monitor kijkt. 

VA Panel
Absoluut flikkervrij

De monitor is bij elke helderheidsinstelling vrij van flikkeringen. Het voordeel: Uw ogen worden niet zo snel moe. U kunt lang achter elkaar beeldschermwerk doen.

Touch functionaliteit

Met een aanraakscherm kunnen monitoren worden bediend met vingeraanraking of met een stylus. Aantikken, trekken, draaien, verkleinen – alles functioneert snel en direct via aanraking.

Touchscreen: snel en trefzeker
Touchscreen: snel en trefzeker

Dankzij het capacitieve touchscreen kunt u de monitor met uw vingers bedienen, zonder Touch-Pen. Aantikken, trekken, draaien, verkleinen – alles functioneert snel en direct. Bovendien is het touchscreen zeer goed bestand tegen stof en waterdruppels, zodat een onbedoelde actie wordt voorkomen.

Duurzaamheid en betrouwbaarheid

Door onophoudelijk onderzoek te doen en door de ontwikkeling van hoogwaardige bouwmaterialen en innovatieve technologieën produceert EIZO monitoren die uitblinken door hun kwaliteit en absolute betrouwbaarheid.

Afbeelding: Betrouwbaar op volle zee
Betrouwbaar op volle zee

Hitte, kou, trillingen – de monitor is duurzaam bestand tegen belastingen in het maritieme milieu. De monitor voldoet aan de apparatennorm conform IEC 60945 voor milieu en elektromagnetische compatibiliteit, die voor de toelating van scheepsuitrustingen is voorgeschreven. Bovendien heeft de monitor beschermklasse IP65 en is daarmee zelfs beschermd tegen het binnendringen van stof en waterstralen. Overige eigenschappen: Een speciale coating beschermt de elektronica tegen vocht. En de ventilator van de monitorbeluchting is eenvoudig toegankelijk, zodat deze gemakkelijk kan worden vervangen.

Toegelaten door classificatiebureaus

De monitor voldoet aan de richtlijnen van de volgende classificatiebureaus: GL (Duitsland), BV (Frankrijk), LR (Verenigd Koninkrijk), DNV (Noorwegen), ABS (VS), ClassNK (Japan), KR (Korea) en CCS (China).

Approval classification
EIZO DuraVision: 24/7
24/7-gebruik gegarandeerd

De monitor is ontworpen voor 24-uursgebruik en valt op door de betrouwbaarheid. Daarop geeft EIZO een garantie van 3 jaar.

Duurzaamheid

Een maatschappelijk verantwoorde productie, milieuvriendelijkheid en een lange levensduur gelden bij EIZO als de hoekstenen van productkwaliteit. Daarom worden onze producten geproduceerd volgens internationale milieuregelgeving. De lange levensduur spaart natuurlijke hulpbronnen.

Milieuvriendelijke en sociaal bewuste productie

Met de FDU2603WT laat EIZO zien dat beeld- en productkwaliteit hand in hand gaan met een verantwoorde planning, materiaalkeuze en productie. Deze waarde stelt u in staat veilig te investeren in een moderne en betrouwbare oplossing.

Maatschappelijk verantwoorde productie bij EIZO

Maatschappelijk verantwoorde productie

De FDU2603WT wordt op een maatschappelijk verantwoorde manier vervaardigd. Onze productie is vrij van kinderarbeid en dwangarbeid. De leveranciers in de volledige leverketen zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn ook verplicht om op een maatschappelijk verantwoorde manier te produceren. Dit geldt vooral voor de zogeheten conflictmineralen. Ieder jaar dienen we vrijwillig een uitgebreid rapport in over onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Meer informatie over verantwoord ondernemen bij EIZO vindt u hier.

Milieu- en klimaatvriendelijk

Iedere FDU2603WT wordt in onze eigen fabriek geproduceerd. Onze fabriek werkt met een milieumanagementsysteem conform ISO 14001. Dit omvat onder andere maatregelen voor de vermindering van afval, afvoerwater, uitstoot en verbruik van grondstoffen en energie. Ook wordt milieubewust gedrag van de medewerkers gestimuleerd. We leggen jaarlijks openbaar verantwoording af over deze maatregelen.

Milieu- en klimaatvriendelijke monitoren van EIZO
Nachhaltige DuraVision-Monitore

Duurzaam en met een lange levensduur

De FDU2603WT is ontwikkeld voor een lange gebruikslevensduur – in het algemeen veel langer dan de garantieperiode. Vervangende onderdelen blijven nog vele jaren beschikbaar, nadat de monitor uit productie is genomen. De volledige gebruikslevensduur houdt rekening met de effecten op het milieu, omdat duurzaamheid en reparatiemogelijkheden de natuurlijke hulpbronnen beschermen en daarmee ook het milieu. Bij het ontwerp van de FDU2603WT hebben we veel aandacht besteed aan een laag grondstoffenverbruik, met hoogwaardige componenten en materialen, en een zorgvuldige verwerking in de productie.

Passende accessoires

Mist u nog iets? Hier vindt u de accessoires die passen bij de FDU2603WT.

Accessoires
MDS-T261
MDS-T261

Voet voor maritieme monitoren van 26 inch

Referenties

Monitoren in gebruik - wie kiest EIZO en waarom
Lees referenties

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over uw product vindt u in ons gedeelte Veelgestelde vragen
Naar Veelgestelde vragen