Geïntegreerde oplossing

De DuraVision DX0211-IP maakt een verbinding met een IP-camera of switch, en voert video rechtstreeks naar een aangesloten monitor aan. Deze heeft voor de werking geen PC, software of andere hardware nodig, waardoor de installatie veel eenvoudiger is en tijd en arbeidskosten worden bespaard. Deze set-up elimineert ook verschillende mogelijke storingspunten die kenmerkend zijn voor een conventionele configuratie, doordat er zo veel minder apparatuur nodig is voor het beheren van gevoelige visuele data.

Integrated Solution DX0211-IP

Innovatieve decodeertechnologie in box-vorm

De DuraVision DX0211-IP maakt de innovatieve decodeertechnologie van EIZO van zijn unieke IP-decodeermonitoren beschikbaar in een extern box-formaat. De box decodeert en comprimeert meerdere feeds van IP-camera's voor real-time videoweergave. Bovendien kan hij worden ingezet met verschillende monitorafmetingen en -resoluties en is daardoor ideaal voor videowanden en omgevingen met meerdere monitoren.

Innovative Decoding Technology

Video decoderen

De DuraVision DX0211-IP kan H.265- (HEVC), evenals H.264- en MJPEG-codecs decoderen, en geeft deze weer in real-time om iedere situatie snel te kunnen beoordelen. Daarnaast verzekert de decodeertechnologie een hoge fps (frames-per-seconde) voor de weergegeven content; zelfs bij het streamen van video met een hoge resolutie. Bij 16 Full HD (1920 x 1080) video-feeds, tegelijkertijd weergegeven op een enkele monitor, bereikt de box bijvoorbeeld consequent 20 fps.

Video-decodering
Voorbeelden van de framerates bij verschillende resoluties.

4K-uitgang

De DuraVision DX0211-IP is uitgerust met twee HDMI-uitgangen die een resolutie van 4K UHD (3840 x 2160) ondersteunen op tot en met 2 monitoren. Daardoor kunnen gebruikers verschillende resoluties flexibel combineren in één weergaveomgeving, zoals Full HD en 4K-display.

4K Output to Dual Monitors

Live-streaming rechtstreeks van IP-camera's

Door IP-camera's rechtstreeks te verbinden met de DuraVision DX0211-IP is live-streaming van video mogelijk zonder een gedecentraliseerde opnameoplossing, zoals edge-opname of cloud-archivering. Dit biedt een oplossing voor scenario's die live-streaming vereisen, maar waar opslag van opgenomen beelden niet is toegestaan.

Live Streaming directly from IP cameras

VMS-onafhankelijke terugvaloplossing

VMS vormt de basis voor het betrouwbaar afspelen van video in moderne VSS-oplossingen. Maar hoewel het platform dankzij serverredundantie is beschermd tegen voorzienbare gebeurtenissen, dient de VSM-oplossing – die een verbinding tot stand brengt met de operators via een client – te worden beschouwd als een kritisch punt. Als dit systeem wordt bedreigd of wordt uitgeschakeld, kan de IP-decodeeroplossing, die onafhankelijk is van de VMS, een redundante oplossing bieden. Hiervoor wordt deze decoder rechtstreeks verbonden met de bewakingscamera's, waarvan de netwerkverbinding nog steeds functioneert.

Afstelbare monitorlay-out

Met de gebruikersvriendelijke web-UI kunt u de lay-out van de videostreams gemakkelijk afstellen met 7 standaardopties en tot en met 32 videobeelden tonen. Daarnaast kunnen de weergaven op iedere monitor flexibel worden gerangschikt in een aangepaste lay-out, om ook aan individuele weergavebehoeften te voldoen. Met de aangepaste lay-out kunt u afzonderlijke vensters samenvoegen, zodat u zich op specifieke gebieden kunt concentreren, of splitst u deze om meer op één display te zien. Video-feeds kunnen in hun originele beeldverhouding worden bekeken of worden uitgerekt om een aangepast gebied te vullen.

Custom Screen Layout
Gesplitste beeldschermweergave voor 1 tot 32 vensters.
Aangepaste displayopstelling

Vaste stream bij opvolgende weergave

Als bij een opvolgende weergave gewisseld wordt tussen verschillende streams, kan de gebruiker een specifieke stream aanwijzen die altijd in beeld moet blijven. Zo kunt u het bereik van een specifieke camera altijd in het oog houden en tegelijkertijd andere gebieden bewaken.

IP Decoder Monitor: Sequential lock

Veilige netwerkcommunicatie

Voor veilige communicatie ondersteunt de DuraVision DX0211-IP het HTTPS-protocol om zo te garanderen dat de netwerktoegang steeds geautoriseerd is.

Aanpasbare reacties op gebeurtenissen

De web-API ondersteunt de integratie op maat met het lokale VMS. Daardoor kunnen bewakingsbeelden van gebeurtenissen of alarmen worden doorgegeven van het VMS naar de IP-decodeerbox en geeft deze de opdracht om te reageren op een bepaalde gebeurtenis. Vervolgens stelt de DuraVision DX0211-IP het display af van de ontvangende monitor om passend te reageren.

Customizable Event Response
Een voorbeeld: een ontgrendeling van de voordeur per sleutelkaart wordt direct aan het VMS verzonden, waarop de DuraVision DX0211-IP de weergave van het toegangsbereik uitvergroot.

Functionaliteit met toonaangevende VMS

EIZO werkt samen met toonaangevende beveiligings- en surveillancebedrijven in de industrie voor gegarandeerde technische compatibiliteit met en functionele ondersteuning van verschillende VMS (videomanagementsystemen).

IP Decoder Solution Partner

Plug-in beveiligingscentrum van Genetec

EIZO en Genetec hebben gezamenlijk een plug-in ontworpen die voldoet aan de veelgevraagde vereisten van eindgebruikers voor beveiligingssystemen wereldwijd. Door integratie met het Genetec™ Security Center framework voor videowanden kunnen gebruikers de DuraVision IP-decodeermonitoren en IP-decodeer-box op afstand gemakkelijk instellen en beheren. Via de interface van het Security Center kunnen de operators simpelweg de video-feed van geregistreerde camera's slepen en neerzetten op de gewenste positie en worden de instellingen vervolgens automatisch weergegeven op de doelmonitor. Op hetzelfde display kunnen ook het aantal en de lay-out van de video-feeds gemakkelijk worden geconfigureerd. DuraVision IP-decodeeroplossingen kunnen ook reageren op dynamische opdrachten van het Security Center wanneer er specifieke gebeurtenissen optreden, door bijvoorbeeld een bepaalde weergave te vergroten bij onbevoegde toegang.

Genetec Plugin
De camerapositie en de video-layout van de IP-decoder-oplossingen kunnen worden beheerd via het Genetec Security Center.

Veilige investering met ondersteuning voor ruim 250 camera's

De DuraVison DX0211-IP ondersteunt camera's met ONVIF-profiel S-, Axis VAPIX- en Panasonic-protocollen voor flexibele installatie en gegarandeerde interoperabiliteit met een scala aan producten. Bovendien is een rechtstreekse verbinding via RTSP beschikbaar (directe URI).

Bijzonderheden over de compatibiliteit van de camera treft u hier aan.

EIZO IP-decoding camera partners

Registreer maximaal 48 IP-camera's

Er kunnen tot 48 verschillende IP-camera's, waaronder 4K-camera's, worden geregistreerd op de DuraVision DX0211-IP-box via de intuïtieve lijst voor cameraregistratie (online interface). Camera's kunnen automatisch worden opgespoord of handmatig worden geregistreerd, en individuele instellingen zijn gemakkelijk te beheren vanaf een centrale locatie.

Sluit max. 48 IP-camera's aan
Sluit max. 48 IP-camera's aan op de DuraVision DX0211-IP via een netwerk-switch.

Geüpgraded functionaliteit door firmware-updates

Met periodieke firmware-updates blijft het eigen ontwikkelingsteam van EIZO blijft ontwikkelde of verbeterde eigenschappen en functies leveren voor de IP-decodeeroplossingen. EIZO ontwikkelt deze updates zelf, om zo te verzekeren dat klanten de meest recente functionaliteit en technische ondersteuning ontvangen op efficiënte en betrouwbare wijze.

Download de meest recente firmware.

Minimale voetafdruk voor gemonteerde oplossingen

De DuraVision DX0211-IP kan met gebruik van de montageplaat VOP-01 gemakkelijk worden gemonteerd aan de achterzijde van een door VESA ondersteunde monitor*. Dankzij het slanke, compacte design van de box past deze perfect achter een monitor die is gemonteerd aan de wand of het plafond. Zo neemt de box slechts minimale ruimte in beslag in het opstellingsgebied. Directe bevestiging aan de monitor helpt ook om kabels op hun plaats te houden voor een opgeruimd resultaat.

* Sommige monitoren vereisen voor de montage van de VOP-01-plaat ook de montageplaat VESAMP100.

Minimal Footprint for Mounted Solutions

Voeding geleverd zonder AC-adapter

De DuraVision DX0211-IP is uitgerust met een PoE+-hub, zodat deze voeding blijft ontvangen zonder dat een AC-adapter en kabel nodig zijn. Daardoor blijft het opstelgebied vrij. Er is een optionele AC-adapter verkrijgbaar voor een omgeving waar PoE+ niet wordt ondersteund.

Power Delivery without AC Adapter

Oplossing zonder ventilator met weinig warmteafgifte

Warmte wordt afgevoerd aan de bovenzijde, zodat de box koel blijft.

De DuraVision DX0211-IP werkt stil en zonder ventilator, terwijl er voor een langdurige betrouwbaarheid weinig warmte wordt afgegeven. De bovenzijde van de box is zo ontworpen dat de warmte efficiënt wordt afgevoerd, waardoor de box zelfs bij een langdurig bedrijf koel blijft.

24/7-gebruik gegarandeerd

De IP-decodeeroplossing is zo ontworpen dat deze continu werkt zonder onderhoud, en is beschermd tegen onbevoegde toegang. Voor het bedrijf zijn geen virusscanners, beveiligingsupdates, onderhoud van besturingssystemen of licenties nodig. Daardoor worden de onderhoudsuitgaven aanzienlijk verlaagd en worden onnodige uitval en ook kosten voorkomen. De oplossing is ontworpen voor 24-uurs gebruik en is uitzonderlijke betrouwbaar. EIZO biedt een garantie van twee jaar.

Beugels (optionele accessoires)

Er kunnen twee verschillende beugels worden gecombineerd met de IP-decoder-oplossing voor comfortabele opstellingen:

De VESAMP is een montageplaat die monitoren van EIZO met FlexStand 4 (snelsluiting) compatibel maakt met VESA-installaties. Wanneer de voet wordt verwijderd van de monitor, wordt de plaat in de vrijgekomen ruimte gestoken voor bevestiging van door VESA ondersteunde aansluitingen.

De VOP-01 wordt gebruikt om de DuraVision DX0211-IP aan de achterzijde van een door VESA ondersteunde monitor te monteren, waardoor deze minimale ruimte in beslag neemt in het opstelgebied. Directe bevestiging aan de monitor helpt ook om kabels op hun plaats te houden voor een opgeruimd resultaat. (Monitoren met FlexStand 4 (snelsluiting) vereisen de VESAMP100 voor het bevestigen van de door VESA ondersteunde aansluitingen).

De optionele voedingsadapter DVAC-01 voor de DuraVision DX0211-IP-decoder-box is een oplossing voor de stroomvoorziening van systemen zonder ondersteuning voor PoE+.

brackets