EIZO

Volledig overzicht in productie: EIZO gebruikt een eigen IP-decoderoplossing om de productieprocessen te bewaken en de veiligheid van het personeel te garanderen.

Lees meer
Stedelijke afwatering en milieuanalyse Neurenberg (SUN)

Direct inzicht in de harkmaschinen dankzij DuraVision FDF2711W-IP.

Lees meer
Sportcentrum Grindel

Sportcentrum Grindel kiest voor kosteneffectieve videobewaking van EIZO en MOBOTIX.

Lees meer
MIKROPAKK

De Hongaarse spuitgietfabrikant MIKROPAKK moderniseert zijn videosurveillancesysteem met DuraVision-monitoren van EIZO.

Verder lezen
Inter Chalet

Bouwmarkt Inter Chalet gebruikt IP-decoder-monitoren van EIZO om diefstal te voorkomen. Vijf FDF2304W zijn geïnstalleerd in 2018. Het 23-inch scherm is gekozen omdat het zonder computer op het beveiligingsnetwerk kan worden aangesloten.

Lees meer
Edmonton Transit Service

Edmonton Transit Service verzorgt het openbaar vervoer in de Canadese stad Edmonton. Hierbij maakt het gebruik van een geïntegreerde oplossing voor videobewaking met EIZO IP-decoder-monitoren en Genetec VMS voor de bewaking van stations.

Meer informatie
Kindred Health Transitional Care and Rehabilitation

Door het gebruik van monitoren met IP-decoding heeft het personeel van het revalidatiecentrum Kindred Health een overzichtelijke blik op tot 16 verschillende camerabeelden, van alle verschillende zorgafdelingen.

Lees meer
Walibi Holland

Deze FDF2304W-IP Decoder Monitor oplossing biedt ons enorme flexibiliteit in het ontsluiten van de diverse IP camerabeelden. De installatie gaat razendsnel en bespaart ons veel tijd.

Naar het artikel
Sopraco Group

Sopraco is een Belgische vleesleverancier, die voor zijn kwaliteitscontrole vertrouwt op de IP-decodermonitoren FDF2304W-IP en FDF4627W-IP van EIZO.

Naar het artikel