Betrouwbaarheid zonder compromissen

100% betrouwbare bewakingsmonitoren

De bijzondere kwaliteit van alle componenten en de hoge test- en controlestandaarden bij EIZO in de fabriek garanderen een uitzonderlijk hoge betrouwbaarheid van de monitoren. Deze betrouwbaarheid is terug te zien in de lange garantie- en gebruiksduur, waardoor u profiteert van een zeer grote investeringszekerheid.

Monitoren voor beveiliging en bewaking met investeringszekerheid

Security-monitoren met een uitzonderlijke beeldkwaliteit

De bewakingsmonitoren bereiken een uitstekende kijkhoekstabiliteit dankzij de toepassing van innovatieve panel-technologieën. Deze garanderen vanuit elke kijkhoek een heldere weergave. De EIZO-lcd's zijn voorzien van een ontspiegeld oppervlak dat reflecties tegengaat en daardoor uw ogen merkbaar minder belast. Dankzij het grote dimbare bereik van de monitoren, kunt u de beeldschermhelderheid optimaal instellen voor donkere omgevingen en veranderende lichtomstandigheden.

De perfecte oplossing voor elke toepassing

Surveillance-displays voor elk toepassingsscenario

Of ze nu worden gebruikt in winkels, gebouwen, parkeergarages, buitenterreinen of bij de toegangscontrole – EIZO-monitoren geven de opnames van uw bewakingscamera's altijd nauwkeurig weer, in een hoge resolutie. Indien gewenst kunt u meerdere camera's zonder computers met een monitor verbinden en tegelijkertijd verschillende streams bekijken. Ook kunt u gebruikmaken van functies voor beeldverbetering, die ervoor zorgen dat u bij bijvoorbeeld ongunstige lichtomstandigheden toch altijd een goed beeld te zien krijgt.

Perfect samenspel met IP-camera's

IP-monitoren voor bewakingsdoeleinden

Via onze innovatieve IP-monitoren kunt u meerdere IP-camera's rechtstreeks aansturen. U hebt dus geen pc nodig en kunt de monitoren indien gewenst aan muren of plafonds monteren. Dit bespaart u de tijd van het plaatsen van een computer en vereenvoudigt tegelijkertijd de kabelgeleiding. Daarmee bespaart u automatisch kosten en ruimte.

Technologiepartners
EIZO is een technologiepartner van Axis Communications.

Om te garanderen dat de IP-Decoder-monitoren van EIZO optimaal compatibel zijn met IP-camera's, staat de samenwerking met toonaangevende cameraproducenten centraal bij Onderzoek & Ontwikkeling binnen EIZO. Als technologiepartner zijn EIZO en Axis op de hoogte van elkaars ontwikkelingen om er zorg voor te dragen dat de integratie optimaal blijft werken.

www.axis.com
Functionaliteit met toonaangevende VMS

EIZO werkt samen met marktleiders in de Security- en Surveillancesector om de technische compatibiliteit en functionele ondersteuning van verschillende VMS te waarborgen.

EIZO-monitoren voor beveiliging en bewaking – de voordelen op een rij:

  1. geschikt voor 24/7-gebruik
  2. hoge betrouwbaarheid en weinig uitval
  3. ideale oplossing voor gebruik in winkels, gebouwen, parkeergarages, buitenterreinen en bij toegangscontrole
  4. IP-monitor om aan te sluiten op bewakingscamera's zonder computers
  5. verbeterde weergave van donkere gedeeltes (bijv. dankzij Low-Light-Correction)
Individuele oplossingen

We zijn ons ervan bewust dat de behoeften in de beveiligings- en bewakingsbranche zeer divers en individueel zijn. Daarom bieden we u graag individuele oplossingen aan, die precies op uw wensen zijn afgestemd.

Klantspecifieke oplossingen

Monitoren voor beveiliging en bewaking

Naar de monitoren