Betrouwbaarheid zonder compromissen

100% betrouwbare bewakingsmonitoren

De bijzondere kwaliteit van alle componenten en de hoge test- en controlestandaarden bij EIZO in de fabriek garanderen een uitzonderlijk hoge betrouwbaarheid van de monitoren. Deze betrouwbaarheid is terug te zien in de lange garantie- en gebruiksduur, waardoor u profiteert van een zeer grote investeringszekerheid.

Monitoren voor beveiliging en bewaking met investeringszekerheid

Security-monitoren met een uitzonderlijke beeldkwaliteit

De bewakingsmonitoren bereiken een uitstekende kijkhoekstabiliteit dankzij de toepassing van innovatieve panel-technologieën. Deze garanderen vanuit elke kijkhoek een heldere weergave. De EIZO-lcd's zijn voorzien van een ontspiegeld oppervlak dat reflecties tegengaat en daardoor uw ogen merkbaar minder belast. Dankzij het grote dimbare bereik van de monitoren, kunt u de beeldschermhelderheid optimaal instellen voor donkere omgevingen en veranderende lichtomstandigheden.

De perfecte oplossing voor elke toepassing

Surveillance-displays voor elk toepassingsscenario

Of ze nu worden gebruikt in winkels, gebouwen, parkeergarages, buitenterreinen of bij de toegangscontrole – EIZO-monitoren geven de opnames van uw bewakingscamera's altijd nauwkeurig weer, in een hoge resolutie. Indien gewenst kunt u meerdere camera's zonder computers met een monitor verbinden en tegelijkertijd verschillende streams bekijken. Ook kunt u gebruikmaken van functies voor beeldverbetering, die ervoor zorgen dat u bij bijvoorbeeld ongunstige lichtomstandigheden toch altijd een goed beeld te zien krijgt.

Perfect samenspel met IP-camera's

IP-monitoren voor bewakingsdoeleinden

Via onze innovatieve IP-monitoren kunt u meerdere IP-camera's rechtstreeks aansturen. U hebt dus geen pc nodig en kunt de monitoren indien gewenst aan muren of plafonds monteren. Dit bespaart u de tijd van het plaatsen van een computer en vereenvoudigt tegelijkertijd de kabelgeleiding. Daarmee bespaart u automatisch kosten en ruimte.

Technologiepartner
EIZO is een technologiepartner van Axis Communications.

Om te garanderen dat de IP-Decoder-monitoren van EIZO optimaal compatibel zijn met IP-camera's, staat de samenwerking met toonaangevende cameraproducenten centraal bij Onderzoek & Ontwikkeling binnen EIZO. Als technologiepartner zijn EIZO en Axis op de hoogte van elkaars ontwikkelingen om er zorg voor te dragen dat de integratie optimaal blijft werken.

www.axis.com

EIZO-monitoren voor beveiliging en bewaking – de voordelen op een rij:

  1. geschikt voor 24/7-gebruik
  2. hoge betrouwbaarheid en weinig uitval
  3. ideale oplossing voor gebruik in winkels, gebouwen, parkeergarages, buitenterreinen en bij toegangscontrole
  4. IP-monitor om aan te sluiten op bewakingscamera's zonder computers
  5. verbeterde weergave van donkere gedeeltes (bijv. dankzij Low-Light-Correction)
Individuele oplossingen

We zijn ons ervan bewust dat de behoeften in de beveiligings- en bewakingsbranche zeer divers en individueel zijn. Daarom bieden we u graag individuele oplossingen aan, die precies op uw wensen zijn afgestemd.

Klantspecifieke oplossingen

Monitoren voor beveiliging en bewaking

Naar de monitoren