Workshops & seminars

Hier staat alle belangrijke informatie overzichtelijk voor u op een rij: welke onderwerpen we behandelen, wie de presentatie geeft en waar en wanneer de volgende evenementen plaatsvinden.

Workshop ‘Haal het maximale uit je foto’ met Evely Duis

15 maart 2023


Helaas! Deze workshop zit vol.


Tijd: 10:00 – 15:00 uur
Prijs: € 89 (lunch inbegrepen)
Locatie: EIZO Academy, Eindhoven
Docent: Evely Duis

Max. aantal deelnemers: 10

 


Inhoud workshop

Je hebt een mooie foto gemaakt, maar hoe haal je hier het maximale uit? Hier komt meer bij kijken dan alleen het nabewerken.

Evely geeft creatieve tips om het maximale uit je beeld te halen tijdens de shoot, maar ook bij de nabewerking met Lightroom en Photoshop. Daarnaast legt ze beknopt de verschillende kleurruimtes uit en het belang van een monitor.

Na de theorie gaan we lekker aan de slag in de fotostudio om de besproken tips toe te passen!


Natuurlijk is er genoeg ruimte voor vragen!

Docent: Evely Duis

Website - evely.nl

Evely Duis (1994) studeerde in 2014 Cum Laude af aan Sint Lucas in de richting fotografie. Daar leerde ze verschillende takken van fotografie kennen en in september 2014 begon ze aan haar tweede fotografieopleiding. De professionele bachelor in fotografie op de Narafi-campus in Brussel. Hier studeerde ze in juni 2017 Cum Laude af.

Evely Duis staat bekend om haar streven naar perfectie en het realiseren van ideeën. Haar werk bestaat voornamelijk uit conceptuele mode en portretten. Daarnaast beschikt ze over technische vaardigheid in photoshop en lichtvormen. Ze is ook een commerciële fotograaf met aanbevolen fotografiewerk voor bedrijven, merken en producten.

Sinds 2018 heeft ze haar eigen fotostudio en werkruimte. Evely is Canon, Profoto en EIZO Ambassador.