Workshops & seminars

Hier staat alle belangrijke informatie overzichtelijk voor u op een rij: welke onderwerpen we behandelen, wie de presentatie geeft en waar en wanneer de volgende evenementen plaatsvinden.

+++ Gezien de huidige situatie met betrekking tot het Corona virus, is het op dit moment niet mogelijk om in te schrijven voor een workshop op het EIZO kantoor. +++

Webinar ‘Haal het maximale uit je foto’ met Evely Duis

11 maart 2021


Tijd: 19:30 – 21:00 uur
Prijs: Gratis
Locatie: Go To Webinar 
Docent: Evely Duis


Inhoud webinar

Je hebt een mooie foto gemaakt, maar hoe haal je hier het maximale uit? Hier komt meer bij kijken dan alleen het nabewerken.
Denk aan kleurruimtes, een geschikte monitor en kalibratie.
Evely legt de verschillende kleurruimtes uit, het belang van een monitor en hoe kalibreer je nu eigenlijk een monitor. Ook geeft ze creatieve tips om het maximale uit je beeld te halen tijdens de shoot, maar ook bij de nabewerking met Lightroom en Photoshop.
Natuurlijk is er genoeg ruimte voor vragen!

Schrijf je in: https://attendee.gotowebinar.com/register/4401156342880220687

Docent: Evely Duis

Website - evely.nl

Evely Duis (1994) is een gepassioneerde fotograaf gevestigd in Nederland. In 2014 studeerde ze Cum Laude af aan Sint Lucas in de richting fotografie. Daar leerde ze verschillende takken van fotografie kennen en in september 2014 begon ze aan haar tweede fotografieopleiding. De professionele bachelor in fotografie op campus Narafi in Brussel. Hier studeerde ze in juni 2017 Cum Laude af. Met deze twee studies heeft ze veel verschillende professionele takken van fotografie leren kennen.

Evely Duis staat bekend om het nastreven van perfectie en het realiseren van ideeën. Haar werk is voornamelijk conceptuele mode en portret fotografie. Ze is een commerciële fotograaf met fotografie werk voor bedrijven, merken en producten. Daarnaast bezit ze over sterke technische vaardigheden in Photoshop en lightshaping.

Vanaf januari 2018 heeft ze haar eigen fotostudio en werkruimte. Ze is ambassadeur voor Canon, Profoto en Eizo. Naast het fotograferen geeft ze workshops, lezingen en masterclasses. Met haar werk inspireert ze graag anderen. Fotografie maakt dit voor haar mogelijk.