Workshops & seminars

Hier staat alle belangrijke informatie overzichtelijk voor u op een rij: welke onderwerpen we behandelen, wie de presentatie geeft en waar en wanneer de volgende evenementen plaatsvinden.

+++ Gezien de huidige situatie met betrekking tot het Corona virus, is het op dit moment niet mogelijk om in te schrijven voor een workshop op het EIZO kantoor. +++

Webinar ‘Kleurbeheer en kalibratie met Patrick’

24 juni 2021


Tijd: 19:30 – 21:00 uur
Prijs: Gratis
Locatie: Go To Webinar 
Docent: Patrick Lemmens


Inhoud webinar

Het blijft een lastig onderwerp: kleurbeheer. Tijdens dit webinar geeft Patrick uitleg over kleurbeheer en waarom dit belangrijk is.
Hij zal dieper in gaan op de kleurruimtes, softproofing en het kalibreren van een EIZO monitor met de ColorNavigator software.
Daarnaast meer informatie over onze ColorEdge monitoren, hoe je deze aansluit en instelt en tips voor de inrichting van de werkplek.

Schrijf je in: https://attendee.gotowebinar.com/register/7515937546030614542

Spreker: Patrick Lemmens, Product Specialist bij EIZO

Patrick is al ruim 17 jaar werkzaam bij EIZO. Na zijn technische opleiding heeft hij bij enkele technische bedrijven gewerkt. Sinds 2002 werkt hij bij EIZO en heeft hij veel kennis opgedaan over onze monitor en onder andere kleurbeheer. Hij woont al heel zijn leven in Eindhoven, is gelukkig getrouwd en heeft 2 kinderen.